-
0
-
Fôr & godbiter
-
Stell og hygiene
-
Leker
-
Utstyr & diverse
-
Bur & senger
- Høst & Vinter
- Vår & Sommer
-
JULEN 2024
-
Merker
- Nyheter
- Tilbud
Se alle produkter
Handlekurven er tomUsikker på hvor du skal starte
Se våre nyheter -
Merker
Se alle produkter
Se alle produkter
-
Bur & senger
Se alle produkter
-
Utstyr & diverse
Se alle produkter
-
Leker
Se alle produkter
-
Stell og hygiene
Produkter fra Vom og Hundemat
VOM serien er et norskprodusert råfôr. Råvarene som benyttes kommer fra norske slakterier som er godkjente og kontrollerte leverandører av kjøtt til menneskemat.
VOM serien er et norskprodusert råfôr. Råvarene som benyttes kommer fra norske slakterier som er godkjente og kontrollerte leverandører av kjøtt til menneskemat.
Vom har et ufravikelig krav om å benytte kun norske råvarer ettersom norsk bufe bærer lite sykdom. Norske krav til husdyrproduksjon er svært strenge både med tanke på dyrevelferd og dyrehelse. Dette sikrer trygge sluttprodukter til deg.
Kun animalske produkter
Fôret vårt består av kun animalske produkter. VOM serien er laget av plussprodukter, dvs de delene av dyret som er til overs etter at fileter og koteletter er skåret ut. I Norge er velstanden kommet så langt at deler av dyret som for noen tiår tilbake lå på middagsbordet, ligger nå i fôrskålen. Innmat som vom, lever, lunge og nyre er spesielt næringsrikt og sammen med kjøtt- og fettavskjær utgjør dette førsteklasses råvarer fra storfe, lam og gris.
Råvarene
Råvarene som benyttes i produksjon er kylling, blandet innmat fra storfe, lam og svin, storfevom, laks, okselever og egg. Alle fullfôrblandingene og Taste serien fra Vom og Hundemat er tilsatt vitaminer og mineraler som dekker hundens daglige behov.
Kylling
Fra kylling kjøper vi plussprodukter som skinn, vingespiss, hals, kjøttavskjær, bein, lever, hjerte og krås. I alle våre fullfôr vil bein og brusk fra kylling være en naturlig og næringsrik del av fôret. Bein og brusk er ernæringsmessig svært verdifullt i et råfôr, og bidrar som en naturlig kilde til eksempelvis kalsium og fosfor. Kylling er også den kjøttråvaren hvor proteinet har den mest optimale sammensetningen av aminosyrer. Kylling danner derfor basis i de fleste blandingene.
Egg
Eggene er den eneste av de animalske ingrediensene som er kokt. Innblanding av egg gir et svært godt bidrag til essensielle aminosyrer. Proteinet i egg tas bedre opp når egget er kokt.
Laks
Laksen som benyttes er selvsagt fra norske oppdrettsanlegg. Vi benytter midtfileten, hode og spor. Med sitt høye innhold av omega-3 bidrar laks med de essensielle fettsyrene DHA og EPA. Laksen inneholder også astaxanthin som er et svært kraftig antioksidant.
Ingen av produktene er tilsatt smaks- eller fargestoffer. De er ikke varmebehandlet (med unntak av egg som beskrevet ovenfor), inneholder ikke konserveringsmidler og er ikke tilsatt vann.